Vanliga frågor

Ingår tillgång till vår Spa & Relax eller inte?


För dig som bokat ett paket med entré till Cloud SPA, ingår det givetvis. För dig som är hotellgäst, kostar det 195kr/person.
Vilka in- & utcheckningstider gäller?


Incheckning från 16.00 och utcheckning 12.00 alla dagar i veckan, önskar man andra tider kan man alltid kontakta oss så kan vi se om vi kan hjälpa er.
Kan man bo flera vuxna i ett rum?


Ja absolut, man kan bo upp till fyra vuxna i vissa av våra rum. Vi erbjuder även familjerum.
Vad har restaurangen för öppettider?


Just nu under rådande omständigheter så har vi öppet i restaurangen Måndag till torsdag 17:00 till 20:00 Fredag 15:00 till 20:00 Lördag 12:00 till 20:00 (från klockan 12:00 till 14:00 serverar vi brunch, från 14:00 till 20:00 serverar vi från menyn) Söndag 14:00 till 20:00
Vilka tider gäller för frukost?


Måndag till fredag så serveras frukosten från 6:30 till 9:30 Lördag till söndag från 7:00 till 10:30 Under sommartid gäller: 06.30 - 10.00 alla dagar i veckan.
Vart parkerar jag?


Vi har parkeringar bakom hotellet och även ett garage där det går utmärkt att parkera, tillstånd får ni i receptionen.
Har ni hundrum?


Ja det har vi, på rummet finns matskål och vattenskål att tillgå.
Hur hittar jag till er?


Ni hittar oss mitt i Östersunds hjärta på Kyrkgatan 70.
Har ni gym?


Både ja och nej, vi har inget gym på plats men däremot så har vi samarbete med stans största gym STC. Du som gäst får alltså nyttja både pass och gym. Prata med receptionen vid ankomst så hjälper dom dig.
Har ni roomservice?


Absolut erbjuder vi roomservice mot en avgift på 60kr
Har ni ett spelrum?


Både ja och nej, inget separat rum men vi erbjuder olika typer av spel i vår restaurang. Bland annat Shuffleboard, biljard, arkadspel m.m
Ingår Wifi?


Wifi ingår för alla gäster, all info angående detta fås vid incheckning.
Tar ni emot alla typer av betalkort?


Ja det gör vi, det går även utmärkt att betala med swish hos oss.
Hur är hotellet handikappanpassat?


Vi har några större rum, inga trösklar på hela hotellet, hiss finns och även en anpassad parkeringsplats. I restaurangen har vi ramp och anpassad toalett.
Har ni bagagerum?


Det har vi och det ligger intill receptionen, så väldigt lättillgängligt. Jag har glömt något efter min vistelse, vad gör jag nu? Inga problem, det löser vi. Längst ned på hemsidan hittar du en flik med ett
Vad gäller för av- och ombokning?


När det gäller enskild hotellrumsbokning kan du avboka kostnadsfritt fram till 24h innan ankomst. Följande regler gäller angående avbokning av grupp och konferens. Avbokningar som sker 60 dagar innan ankomst debiteras ej. 30 dagar innan ankomst debiteras 50% av totalbeloppet och 15 dagar innan ankomst debiteras 100%.
Kan man beställa bubbel till rummet vid ankomst?


Självklart, vad är trevligare än att mötas av en kall flaska bubbel när man checkar in. Ring oss på 063-575700 så hjälper vi dig med detta.
Har ni en väntelista?


Ja det har vi.
Jag har enbart bokat rum, men önskar boka middagsbord?


Det går bra att göra direkt via oss i receptionen eller online via O´Learys hemsida som du hittar under mat & dryck fliken här på hemsidan.
Vad kostar entré till Spa & Relax?


Bor man på hotellet så kostar entrén till spa, 195kr/person. Om du bokat hotellpaket med spa så ingår det givetvis. För externa kostar det 365 kr och då ingår det tofflor, handduk och badrock.
Vad har ni för konferensmöjligheter?


Vi har 3 olika lokaler där vår största lokal kan ta upp till 30 personer för tillfället, för mer information går det bra att kontakta oss på receptionen@hotellostersund.se så hjälper vi er gärna med frågor och bokning.
Går det att besöka spat även om jag inte bor på Hotell Östersund?


Absolut! Entrén till spat kostar 365 kronor och då ingår lån av handduk, tofflor och badrock.
Har ni åldersgräns på spat?


Ja, mellan 9:00 och 12:00 är barn upp till 15 år välkomna i sällskap av målsman (undantag för lovveckor, kontakta receptionen för information) Från 12:00 till 20:00 är tonåringar från 15 till 18 år välkomna i sällskap av målsman. Efter 20:00 så gäller 18år.
Serverar ni lunch?


Det gör vi, Måndag till Fredag dukar vi fram en stor lunch med två huvudrätter, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka för 95 kronor. På helgen serveras ingen lunch men på lördagar så serveras brunch från 12:00 till 14:00 för 195 kronor och 75 kronor för barn mellan 5 och 12 år, barn under 5 år äter gratis.
Kan man komma och bara äta frukost hos er?


Ja det går alldeles utmärkt! Måndag till fredag serveras frukosten mellan 06:30 och 09:30 och lördag till söndag mellan 07:00 och 10:30. Frukosten kostar 135 för vuxna och 75 kronor för barn från 5 år upp till 12 år, barn under 5 år äter gratis.