top of page
Image by Fabrizio Magoni

Paketmeny

Förrätter

 

Kantarellsoppa

serveras med parmesanchips

 

Halstrade pilgrimsmusslor

Serveras med ärtpuré, rotfruktschips och svamp- och sojamajonäs 

 

 

Varmrätt

 

Lammlägg

Långsamt tillagat lammlägg som serveras med smörigt potatispuré, 

säsongens primörer och en mustig rödvinssky

Rödingfilé

Serveras med smörstekt spetskål, potatis och 

klassisk sandefjordsås med gräddig friskhet

 

Ungsbakad rotselleri 

Serveras med belugalinser, primörer och en frisk vegansk örtmajonnäs

[vegetarisk]

 

Dessert

Espresso-brûlée

med karamelliserat lock och fluffig mascarponekräm 

 

Hjortrondröm

En höstinspirerad dessert med syrliga hjortron, 

lättvispad grädde och knaprigt crunch

 

Ostservering

Ett urval av utvalda ostar – Brie, Manchego och Pecorino – 

serverade med spröda kex

bottom of page