top of page

Paketmeny
Förrätter
Kantarellsoppa
serveras med parmesanchips
Halstrade pilgrimsmusslor
Serveras med ärtpuré, rotfruktschips och svamp- och sojamajonäs
Varmrätt
Lammlägg
Långsamt tillagat lammlägg som serveras med smörigt potatispuré,
säsongens primörer och en mustig rödvinssky
Rödingfilé
Serveras med smörstekt spetskål, potatis och
klassisk sandefjordsås med gräddig friskhet
Ungsbakad rotselleri
Serveras med belugalinser, primörer och en frisk vegansk örtmajonnäs
[vegetarisk]
Dessert
Espresso-brûlée
med karamelliserat lock och fluffig mascarponekräm
Hjortrondröm
En höstinspirerad dessert med syrliga hjortron,
lättvispad grädde och knaprigt crunch
Ostservering
Ett urval av utvalda ostar – Brie, Manchego och Pecorino –
serverade med spröda kex
bottom of page